Ο “άθλος”… του Ηρακλή, 4-0 το Μαγνησιακό

Κομβική νίκη για την συνέχεια της πορείας του πέτυχε ο Ηρακλής Β., επικρατώντας 4-0 του Μαγνησιακού, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δημητριάς το πρωί της Κυριακής και ήταν εξέχουσας σημασίας και για τις δυο ομάδες, σε ότι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έχοντας μηδέν βαθμούς στο ενεργητικό τους παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες,  με τον Ηρακλή να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ του το τελευταίο διάστημα.  Ωστόσο, σε μία ύστατη προσπάθεια ο Νίκος Τσιαντάκης και οι ποδοσφαιριστές του, παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας το  νικηφόρο αποτέλεσμα, γενικά τους “πήγε” το παιχνίδι, κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι, εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά ατομικά λάθη των αντιπάλων τους  και κατέληξαν σε μία σπουδαία για εκείνους επιτυχία.

Εντελώς αντίθετη ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού για την ομάδα του Μαγνησιακού, η οποία αρχικά διαμαρτύρεται εντονότατα για το γκολ που άνοιξε το παιχνίδι, που προήλθε από πέναλτι, για το οποίο είναι καταγγελτικοί ότι δεν υπήρξε ούτε καν επαφή.

Από ‘κει και πέρα, ατομικά λάθη των παικτών τους, σε συνδυασμό με την αστοχία στις τέσσερις- πέντε κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν,  αλλά και η κάκιστη ψυχολογία από την συγκομιδή μηδέν βαθμών ως σήμερα, που βάρυνε ακόμα περισσότερο όταν η ομάδα τους βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0, είναι τα στοιχεία που επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού και έφεραν την οδυνηρή ήττα για την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, αυτό άνοιξε στο 14ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Πετρόπουλος, στο 34ο είχαμε σουτ του Πετρόπουλου, απόκρουση του Στούκα και στην επαναφορά ο Δαμασκός έκανε το 2-0, για να περάσουμε πλέον στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Πετρόπουλος, που συμμετείχε και στα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του έκανε την πάσα στον Ίμπρα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και ήταν εύστοχος, γράφοντας το 3-0 στο 49’.
Το τελικό 4-0 έγινε στο 73’ από σέντρα- σουτ του Γκάγκα, από πλάγια δεξιά και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Στούκα.

*Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαγνησιακός μετρά αγώνα λιγότερο με τη Σκιάθο,  που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Μπατσικώστας, Στρούγγης (70’ Μπέσσας), Δ. Δαμάσκος, Μούτσα, Γκάγκας, Ίμπρα (82’ Καραδήμος), Μακρή, Χ. Δαμάσκος (75’ Γκίκας), Πετρόπουλος, Ευαγγέλου (78’ Μάρκος)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Κρανιάς, Τσένα (50’ Κωστής), Γέρτσος, Μαγιόγλου, Οικονόμου (65’ Κολημήτρας), Νταφόπουλος (50’ Μυλωνάς), Βασιλείου (65’ Χριστοδούλου) Θεοδωρόπουλος, Ζενούνης, Μπαλλάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις