Φωνάζει για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός Β. που ηττήθηκε 61-64 από τον Πρωτέα (60 photos)

Την ήττα με 61-64 υπέστη ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Πρωτέα Γρεβενών στο ΕΑΚ του Βόλου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι “ερυθρόλευκοι” που έκαναν μεγάλη προσπάθεια (προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 32-27), έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία των Τσιοπάνου και Δέλλα στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι ρέφερι χρέωσαν τον Μπόγδανο με φάουλ και αντιαθλητικό χωρίς καν να είναι kan στη φάση, ενώ στη συνέχεια, στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα δεν έδωσαν εξόφθαλμα φάουλ σε Μπόγδανο και Κυριακόπουλο.

Παρά την ήττα, ο Ολυμπιακός έδειξε σαφή δείγματα βελτίωσης και συνεχίζει τον αγώνα του για παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 18-21, 32-27, 47- 48, 61-64

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γκουγκουτούδης): Στύλλας 3 (1), Μαλαμούλης, Ντάτσιος, Ίλτσογλου 18 (4), Κυριακόπουλος 13 (2), Μπόγδανος 19 (1), Μπράμι, Μπουσκολίτης, Σκαμάγκας 3 (1), Αναστασόπουλος 5 (1), Χαρχαρής, Λουλούδης

ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Μουρουσίδης): Τζήμου, Γρούδος, Μαλούτας, Μιχαηλίδης, Μιχαλόπουλος, Κολοβός, Συλλάκος, Τακίδης, Μποζιάρης, Σιούμπουρας, Μακρής, Μαλιούρας


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις