Είχε τα πάντα… εκτός από γκολ, το Διαγόρας- Ρήγας

Είχε τα πάντα εκτός από γκολ η αναμέτρηση που έγινε στο Στεφανοβίκειο, εκεί όπου ο Διαγόρας υποδέχτηκε το Ρήγα Φεραίο, σε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας.

Πολύ μεγάλο ήταν το πάθος και η ένταση που απέδειξαν οι ποδοσφαιριστές,  χωρίς ωστόσο να ξεφύγει η αναμέτρηση από τα αθλητικά πλαίσια.

Από πολύ νωρίς (28’)  έμειναν οι φιλοξενούμενοι με παίκτη λιγότερο, να κι αυτό δεν φάνηκε στην απόδοσή τους, λόγω αποβολής του Γάρου με απευθείας κόκκινη κάρτα, την οποία οι φιλοξενούμενοι χαρακτήρισαν ως σωστή, ωστόσο τονίζουν πως θα έπρεπε να έχει αποβληθεί και ο αντιπάλους τους για αντιαθλητικό μαρκάρισμα που προηγήθηκε στην ίδια φάση.

Ωστόσο, η φάση που χαρακτήρισε τον αγώνα ήταν το πέναλτι του 20ου λεπτού, το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι για καταλογισμό χέρι ποδοσφαιριστή του Ρήγα,  το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κούβελας, ο οποίος αρχικά εκτέλεσε εύστοχα. Στη συνέχεια, όμως, ο διαιτητής Χαλβατζάκος, τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον επιθετικό του Διαγόρα,  θεωρώντας ότι σταμάτησε πριν την εκτέλεση του πέναλτι (διακωμώδηση αθλήματος).

Οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας υποστήριξαν  ότι η εκτέλεση ήταν καθόλα σωστή, διευκρινίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής τους απλώς άλλαξε το βηματισμό-  χωρίς σε καμία περίπτωση να σταματήσει την πορεία του προς την μπάλα.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε και ο Διαγόρας, μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπλατσέρι (88’).

Σε ότι έχει να κάνει με τις κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης, στο 8’ Σέττος και Γάρος συνδυάστηκαν όμορφα, με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει τον Βουραζέρη.
Στο 9’ σουτ του Τσιαντή σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, στην κλασικότερη ευκαιρία του αγώνα.
Στο 20’ τη φάση του πέναλτι που αναμένεται να συζητηθεί πολύ και

στο 28’ ο Γάρος αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Στο 40’ η τελευταία φάση του ημιχρόνου με πολύ καλό σουτ του Βαλωτή, που βρέθηκε τετ α τετ, αλλά είχε άστοχο τελείωμα.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή στο 60’ και πάλι για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Σέττος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 69’ καλή στιγμή για τον Διαγόρα, όταν ο Κουβελάς επιχείρησε σουτ το οποίο όμως δεν βρήκε εστία, καθώς η μπάλα πέρασε  λίγο έξω και στο 76’ ο Σέττος πάσαρε στον Αραμπατζή όμως αυτός αστόχησε από καλή θέση, στην ευκαιρία του αγωνα να “κλέψουν” το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, δεδομένου ότι τερματοφύλακας Βουραζέρης είχε αντίθετη φορά, από αυτή που ακολούθησε η μπάλα  καταλήγοντας άουτ.

Στο 88’ η αποβολή του Μπλατσέρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους και στο 89’ ο Γεωργαντζής απο δεξια έκανε “άτσαλη” σεντρα, στέλνοντας τη μπάλα στον τερματοφύλακα του Διαγόρα, ενώ Αραμπατζης, Αλεξίου και Σέττος βρισκόταν στην περιοχή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κουρούμαλος, Σπ. Καραπλιάγκος (55’ Καλλιακούδας), Κουβελάς, Καραμανλής (63’ Μπλατσέρι), Βαλωτής, Τζόλας, Γουτούλης (77’ Τσουκάλης).  
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Τσαντής (84 Μπόρας), Αλεξίου, Νασιακόπουλος, (60 Αραμπατζής) Γεωργατζής (88 Πάσχος), Σέττος, Γάρος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις