«Καμπάνα» της FIBA στον Ερ. Αστέρα!

Με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών ξένων παικτών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της FIBA τον Ερυθρό Αστέρα, για παλαιότερα ανεξόφλητα χρέη! «Θα λύσουμε το πρόβλημα», διαβεβαιώνει ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Καλοκαιρινή… θύελλα στον Ερυθρό Αστέρα από τη FIBA! Οι πρωταθλητές Σερβίας οφείλουν κάποια χρήματα από παλαιότερη σεζόν, με αποτέλεσμα η πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ να τους επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου!

Στην τιμωρία αυτή αναφέρθηκε το «αφεντικό» των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Αυτό που έγινε δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, τέτοια πράγματα γίνονται. Αυτά τα χρέη είναι από τη σεζόν 2013/14. Αφορούν χρήματα που οφείλονται στους Ράσκο Κάτιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς και στο Eurocup. Υπάρχει ένα πλάνο εξυγίανσης στην ομάδα και με αυτό προχωρούμε. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της ομάδας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ανησυχούν, καθώς θα κάνουμε τα πάντα για να λύσουμε το πρόβλημα που προέκυψε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις