“Ο Μουρίνιο φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ”

Eνα νέο σενάριο για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τζουζέπ Πεδρερόλ, του δημοφιλούς στη χώρα της Ιβηρικής προγράμματος “El Chriginguito”.

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί – φήμες κάνουν λόγο για άμεση απόλυση  – και στη Μαδρίτη σκέφτονται επιστροφή του τεχνικού της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος διέταξε εσωτερική έρευνα για να μάθει ποιος διέρρευσε στο βρετανικό Τύπο την αρχική ενδεκάδα του ματς με την Τσέλσι λίγες ώρες πριν την έναρξή του, βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση στο Μάντσεστερ.

Το εν λόγω σενάριο, βέβαια, μοιάζει και λίγο ακραίο αυτή τη στιγμή. Κι αυτό γιατί θα πρέπει πρώτα ν’ απολυθεί ο Ζοζέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί το ν’ απολυθεί ο Τζούλεν Λοπετέγκι μοιάζει πιο εύκολο αυτή τη στιγμή.

Ο Πορτογάλος κάθισε στον πάγκο των “μερένγκες” από το 2010 έως το 2013 και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2011-12), ένα Copa del Rey (2010-11) και ένα ισπανικό Super Cup (2012) εν μέσω πολλών διαφωνιών με πρωτοκλασάτους παίκτες και ίντριγκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις