Βάιος Καραγιάννης: Καλύτερη η Νίκη αλλά μπορούσαμε το θετικό αποτέλεσμα

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε μία ιστορική ομάδα με πολύ καυτή έδρα, δήλωσε ο Βάιος Καραγιάννης, μετά το τέλος της αναμέτρησης του “Π. Μαγουλάς”. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Μακρυχωρίου σημείωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι αλλά δεν στάθηκε τυχερή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάιου Καραγιάννη:

«Σήμερα παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας πιστεύω κι όχι μόνο. Με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με καταπληκτικό κόσμο και σε μια πολύ καυτή έδρα.

Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου, απ’ την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια που έδωσαν και την ψυχή τους. Δυστυχώς είναι το τρίτο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι και δεν μπορέσαμε. Σίγουρα η Νίκη έχει καλύτερη ομάδα αλλά μπορούσαμε και σήμερα να πάρουμε  ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νίκη πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και της εύχομαι να βγει στη Β’ Εθνική. Και σε εμάς εύχομαι να έχουμε λίγη περισσότερη τύχη σε όλα τα παιχνίδια. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη έχουμε άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας δύσκολο με τα Σέλλανα στο Προάστιο κι από εκεί πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς αν θέλουμε να ελπίζουμε για τη σωτηρία μας. Βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς, η προσπάθεια θα γίνει απ’ όλους μας και πιστεύω στο τέλος να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στη Νίκη και για την φιλοξενία και για τον κόσμο της και της εύχομαι ν’ ανέβει στη Β’ Εθνική».