Λίβας: Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου

Από ένα ημίχρονο είχαν οι ομάδες στη Στυλίδα, υποστήριξε στις δηλώσεις του ο Κώστας Λίβας, με τον Αστέρα Ιτέας να είναι καλύτερος στο πρώτο και τους γηπεδούχους στο δεύτερο. Ο προπονητής του Αστέρα τόνισε πως όλοι στην ομάδα επικεντρώνονται στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν ήταν καλό το παιχνίδι. Ήταν πολύ μέτριο κι απ’ τις δύο ομάδες σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι. Πατάγαμε καλύτερα, είχαμε μια κλασική ευκαιρία σε μια στημένη φάση. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις στο πρώτο ημίχρονο για κάποιο γκολ, δεν τα καταφέραμε αλλά δεν κινδυνέψαμε.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς, η Στυλίδα ήταν καλύτερη. Πάταγε καλύτερα στο γήπεδο. Ήμασταν τυχεροί όταν στο 2’ λεπτό των καθυστερήσεων η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα πρέπει να προβληματιστούμε για την εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν το είδαμε σήμερα. Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, θεωρώ πως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι καλός. Κρατάμε λοιπόν μόνο αυτόν το βαθμό από το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις