Ζαρόπουλος: «Κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας»

Στο goaltrikala.gr μίλησε ο τερματοφύλακας του ΑΣ Μετέωρα, Μιχάλης Ζαρόπουλος, για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του, για τους δικούς του στόχους καθώς και για τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Φωκικό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση από τον Φωκικό καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ένα βαθμό και ήθελαν πάση θυσία τη νίκη στην έδρα τους» τονίζει αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ και συνεχίζει: «ωστόσο εμείς γνωρίζαμε πως αν ολοκληρώσουμε το ημίχρονο και δεν θα δεχθούμε γκολ ο Φωικός θα ανοίγονταν περισσότερο και εμείς από την πλευρά μας γνωρίζαμε ότι θα βρούμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε όπως έγινε.
Εκτός των τριών βαθμών κερδίσαμε πάρα πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας. Από ματς σε ματς η ομάδα μας παρουσιάζεται όλο και πιο σίγουρη στον αγωνιστικό χώρο και αρχίζουμε και κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας που δεν είχαν κάποια εικόνα για εμάς».
Για το πολύ καλό ξεκίνημα ο 27χρονος πορτιέρο σημειώνει: «Για μένα δεν είναι έκπληξη καθώς έβλεπα τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα και την όρεξη πού είχαν από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία.
Δεν δώσαμε βάση στην εικόνα και στο αποτέλεσμα των φιλικών. Αυτό που ενδιέφερε τον προπονητή ήταν να δουλέψουμε πάνω στη φυσική κατάσταση. Το ταλέντο στην ομάδα υπάρχει και νομίζω πως η σκληρή δουλειά θα είναι τα κλειδί για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν θέλω να γελιόμαστε. Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Η ομάδα έχει ένα στόχο ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσουμε με το κεφάλι χαμηλά θα τον πετύχουμε».
Για το επόμενο ματς με τη Νεοκαισάρεια και το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους: «Καταρχάς θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην φυσική μας έδρα απέναντι σε ένα υπολογίσιμο αντίπαλο που γνωρίζει την κατηγορία. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος είναι σημαντικός για εμάς. Θέλουμε να βλέπουμε ότι βοηθάει και στηρίζει την ομάδα και θα ήταν κρίμα αν το Σάββατο δεν είναι η κερκίδα γεμάτη γιατί πιστεύω ότι το ξεκίνημα της ομάδας είναι ενθαρρυντικό ούτως ώστε τόσο οι φίλαθλοι της Καλαμπάκας όσο και όλος ο κόσμος των Τρικάλων να βρεθεί δίπλα μας».
Για τους δικούς του στόχους: «Να είμαι υγιής και να συνεχίσω να απολαμβάνω όπως απολαμβάνω μέχρι στιγμής την παρουσία μου στην ομάδα των Μετεώρων. Από κει και πέρα πρώτα θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω., Καθρέπτης για όλους μας είναι το γήπεδο».
Για το γεγονός ότι βρέθηκε το καλοκαίρι στο στόχαστρο του ΑΟ Τρίκαλα: «Είχα μια συζήτηση με την ομάδα των Τρικάλων. Απλά τα θέλω της ομάδας των Τρικάλων με τα θέλω τα δικά μου δεν συμβάδιζαν. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ήταν τιμή για μένα να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα των Τρικάλων ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα που αγωνίζομαι και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από αυτό. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά στον ΑΟΤ και να εκπληρώσει τους στόχους που επιθυμεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις