Νικολιάς: Έχω «δεθεί» με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Αλέξης Νικολιάς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται από τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, τονίζοντας πως να συζητήσει με τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ:…

…«Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην ομάδα και απ’ ότι πληροφορούμε βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει, όσον αφορά τα διοικητικά. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να φορώ τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έχω «δεθεί» με την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους. Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζω καμία πρόταση άλλης ομάδας, καθώς προτεραιότητα για μένα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Πιστεύω, πως σύντομα θα βγει η ομάδα από την κρίση και θα γίνει ο κατάλληλος σχεδιασμός, έτσι ώστε τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός να είναι και πάλι πρωταγωνιστής.
Η όλη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας είναι λογικό να έχει επιδράσει αρνητικά και στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε να υπάρχει στασιμότητα σε όλες τις ομάδες, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, με ποιες ομάδες και αν θα διεξαχθεί σε έναν ή δύο ομίλους. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε όλοι στους παλιούς ρυθμούς».