Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ: «Ανεπιθύμητος ο Κούγιας»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον Αλέξη Κούγια ανεπιθύμητο στη Λάρισα, ενώ κατηγορεί την αστυνομία και τους τοπικούς φορείς για τις συλλήψεις οπαδών, που διαδηλώνουν σε βάρος του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αλκαζάρ:

Κύριε Δήμαρχε ο ρόλος σας είναι να προστατεύετε τους πολίτες της πόλης μας και να κάνετε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σας για αυτούς. Δεν σας έχουν ενημερώσει ότι η ζωή και η δύναμη της πόλης μας είναι η ομάδα μας; Περιμένετε την ένωση της πόλης για να κάνετε κινήσεις η μήπως πρέπει να κάνετε κινήσεις για την ένωση της πόλης;

Μια πολιτεία άφαντη. Πού είναι οι βουλευτές της πόλης μας που εμείς οι ίδιοι τους αναδείξαμε; Κύριοι οι εκλογές έρχονται, δεν θα συγχωρέσουμε τα λάθη και την ανυπαρξία σας. Επιτρέπετε σε έναν άνθρωπο να ξεφτιλίζει και να προσβάλει ιδέες, καταστάσεις και πρόσωπα ανενόχλητος. Του επιτρέπεται να διαχειρίζεται την ομάδα μας ενώ ο νόμος απαγορεύει σε άτομα που εκκρεμούν κακουργηματικές πράξεις να το κάνει και παραβρίσκεται άνετος μέσα στα συμβούλια της Superleague. Και εσείς τι κάνετε? Συλλαμβάνεται τον κόσμο που διαδηλώνει για αυτό που ανέβασε την πόλη μας, για αυτό που είμαστε όλοι υπερήφανοι. ΤΗΝ ΑΕΛ.

Παλαίμαχοι που αντί να τιμούν την ιστορία τους και να πάρουν θέση, προτιμούν να γίνονται συνένοχοι και κυρίως να δίνουν στον κούγια να φορέσει την τιμημένη φανέλα μας και να αγωνίζεται μαζί τους.

Λαρισαίοι πρόθυμα να συμμετέχουν στη διοίκηση και να συνυπογράφουν τις εμετικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ με αντάλλαγμα λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ανακοινώσεις που πολλές φορές ξεφτιλίζουν την ιδέα μας και θίγουν οπαδούς μας. Δημοσιογράφοι στην πλειοψηφία τους να παραμένουν ουδέτεροι ή ιδιοτελείς ή απλά να περιμένουν να τους ξαναπάρει ο κούγιας στη δούλεψή του. Κύριοι, ο κουγιας θα φύγει, εμείς και εσείς θα μείνουμε στην πόλη αυτήν.

Ζητάμε από τον κόσμο μας να είναι ενωμένος αυτές τις στιγμές. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να διώξουμε τον κούγια από την ομάδα μας. Εμείς εδώ θα μείνουμε αυτός θα φύγει. Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες και κινήσεις που γίνονται, δεν χωράν άλλοι εγωισμοί. Στηρίζουμε όλους τους συλληφθέντες και πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα τους».