Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Αρχική Ποδόσφαιρο ΕΠΣΘ “Λευκή” ισοπαλία για Πηλέα και Εθνικό

“Λευκή” ισοπαλία για Πηλέα και Εθνικό

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του Πηλέα με τον Εθνικό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στο δεύτερο μέρος, όχι όμως και το γκολ.

Μάλιστα, ο Εθνικός δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Πηλέας από το 60′ έπαιξε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσουκάλη.
Τόσο ο προπονητής του Πηλέα Στέργιος Σιαμέτης, όσο και ο τεχνικός του Εθνικού Τέλης Καϊμπαλίδης, χαρακτήρισαν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο Εθνικός ευχαριστεί τον Πηλέα για τη φιλοξενία.
ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Ατζούρης (55′ Αγγέλης), Βαρσαμάς, Βαϊτσης, Αλβανόπουλος, Μπαντής (46′ Γκοντόλος), Μπραχιμάι, Τσουκάλκης, Δημόπουλος (65′ Παπαπορφυρίου), Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Συμεωνίδης, Σκοτινιώτης, Κερμελής (5′ λ. τρ Θανόπουλος), Ματής, Μωραΐτης, Καζδαρίδης, Κόκκινος (55′ Πελεκάνος), Περεντίδης, Παλάσης, Παλάντζας (7′ λ. τρ Βέργος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com