Να συνεχίσει με το απόλυτο των νικών και τις υψηλές πτήσεις μετά το εντυπωσιακό 0-7 της πρεμιέρας στη Σκιάθο θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος αντιμετωπίζει, σήμερα στις 4 μ.μ., εκτός έδρας τον Αστέρα Ριζομύλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ.
Πρώτη παρουσία για Ψιάνο — Οι απουσίες
Στα ευχάριστα για τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου συμπεριλαμβάνεται η πρώτη παρουσία του Στέργιου Ψιάνου στην αποστολή της ομάδας. Αντίθετα, εκτός εκτός μάχης έμειναν οι Ζαν Πιέρ Μπαριέντος, Ανδρέας Τίτου, Βασίλης Δημουλάς, Λεονάρντο Καφετζή και Μίταρ Ραντιβόγιεβιτς.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Ματτέα, Αναστασίου, Γκαραβέλας, Ζέρης, Κραβαρίτης, Λαγός, Μπάκαρος, Μπάλλας, Μπουντούκος, Μυλωνάς, Ντόντα, Παπακώστας, Πλιακοστάθης, Σαμαράς, Σκοπελίτης, Τζιάνης, Τσιάτσιος, Τσόχας, Χούμπλης, Ψιάνος.
Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
















