Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2026
Αρχική Α' ΕΠΣΘ Ατρόμητος Νέας Ιωνίας Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος Ν. Ιωνίας: Ώρα μηδέν για τη μάχη του...

Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος Ν. Ιωνίας: Ώρα μηδέν για τη μάχη του ρετιρέ

Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος Ν. Ιωνίας: Ώρα μηδέν για τη μάχη του ρετιρέ

Στις 16:00 στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» η τιτανομαχία των πρωτοπόρων – Η 23μελής αποστολή του Θοδωρή Σκούρα και τα πλάνα των Κασιούρα – Μαστακούλη

Την ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος στις 16:00 υποδέχεται στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» τον ισόβαθμό του στους 12 βαθμούς Ατρόμητο Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός Βόλου

Πέρα από τους μακροχρόνια τραυματίες Παναγιώτη Μπακατσή και Φώτη Καρατσόλη, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή Θοδωρή Σκούρα. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του.

Στην 23μελή αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου περιλαμβάνονται οι εξής παίκτες:

  • Μπαριέντος, Ματέα, Ραντιβόγιεβιτς, Αναστασίου, Γκαραβέλας, Δημουλάς, Ζέρης, Λαγός, Μπακαρός, Μπάλλας, Μπουντούκος, Μυλωνάς, Ντόντα, Παπακώστας, Πλιακοστάθης, Σαμαράς, Σκοπελίτης, Τζιάνης, Τσιάτσιος, Τσιλίγκος, Τσόχας, Χούμπλης, Ψιάνος.

Χωρίς άγχος αλλά με απουσίες ο Ατρόμητος

Από την άλλη πλευρά, χωρίς άγχος αλλά με πίστη για το νικηφόρο αποτέλεσμα παρατάσσεται ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας απέναντι στον συγκάτοικο του ρετιρέ της βαθμολογίας.

Οι τεχνικοί Γιώργος Κασιούρας και Ανέστης Μαστακούλης καλούνται να διαχειριστούν την απουσία του Σάμπα Φαγιέ, ο οποίος εκτίει την ποινή της μίας από τις δύο αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν μετά την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Αγία Άννα. Επίσης, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Οικονόμου, καθώς τον ταλαιπωρεί ένα χτύπημα στα πλευρά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com