Με την προσοχή του φίλαθλου κοινού της Μαγνησίας στραμμένη στο Βελεστίνο, διεξάγεται σήμερα στις 16:00 η αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι αναμένεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση της βαθμολογίας και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Οι συνθήκες για το μεγάλο ματς είναι ιδανικές, καθώς ο ανοιξιάτικος καιρός και η έλλειψη αγωνιστικής δραστηριότητας στις επαγγελματικές κατηγορίες (Super League και Super League 2), έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο. Ήδη έχουν εκδοθεί 2.000 εισιτήρια και το Στάδιο του Βελεστίνου αναμένεται να είναι κατάμεστο.
- H διάθεση των εισιτηρίων αρχίζει στις 12:00 από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου του Βελεστίνου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και θα παρατάξουν τις ομάδες τους πλήρεις.
Το goalpost.gr, καλύπτοντας τη σημαντικότερη αναμέτρηση της χρονιάς στο τοπικό ποδόσφαιρο, θα μεταδώσει τον αγώνα ζωντανά μέσω του goalpostTV. Η κάλυψη ξεκινά στις 15:00 με το pre-game, μεταφέροντας το κλίμα από το γήπεδο και τις τελευταίες ειδήσεις πριν από τη σέντρα.
📺 Δείτε τη ζωντανή μετάδοση εδώ:
Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις













