Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
Αρχική Super League 1 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Από τον Άρη στον Βόλο

Από τον Άρη στον Βόλο

Κάτοικος Μαγνησίας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League αναμένεται να γίνει ο Χαμζά Μεντίλ. Ο 29χρονος Μαροκινός αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, βρίσκεται μια ανάσα από τον Βόλο. Η κυανέρυθρη διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία, κατέθεσε μια άκρως δελεαστική πρόταση στον έμπειρο μπακ και, παρά τα σενάρια επαναπατρισμού του, απέσπασε το «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Τα δεδομένα της επικείμενης μεταγραφής

  • Παραμονή στην Ελλάδα: Αν και το αρχικό ρεπορτάζ ήθελε τον Μεντίλ να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στο Μαρόκο, η προοπτική να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου αποδείχθηκε ισχυρότερη.

  • Παίκτης με πλούσιο βιογραφικό: Η προσθήκη του 29χρονου αμυντικού φέρνει στην ομάδα της Μαγνησίας έναν παίκτη έτοιμο, με γεμάτες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο της Super League, στοιχείο που θα θωρακίσει σημαντικά την αριστερή πτέρυγα.

  • Κίνηση ουσίας και εντυπώσεων: Με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε ομάδα της πρώτης πεντάδας, ο Βόλος δείχνει ξεκάθαρα τις διαθέσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας αισθητά το ρόστερ του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com