Ανανέωσε και συνεχίζει στον Μαγνησιακό ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, Αστέριος Τζιαναμπέτης.
Η ανακοίνωση:
Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέριο Τζιαναμπέτη. Γεννημένος στις 3 Ιουνίου 2004 και καταγόμενος από την Κοζάνη, ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και από την περσινή σεζόν αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας. Χαρακτηρίζεται για την ταχύτητα στις
επεμβάσεις του και το δυναμικό του παιχνίδι.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις ομάδες: Αλιάκμων Αινιανής, Μακεδονικός Κοζάνης, Φ.Σ. Κοζάνη και Χαραυγή, ενώ από πέρυσι φορά τη φανέλα του Μαγνησιακού.
Ο Αστέριος Τζιαναμπέτης δήλωσε στη σελίδα μας: «Έμεινα στον Μαγνησιακό γιατί, παρότι αγωνίζεται σε μικρή κατηγορία, είναι ένα οργανωμένο σωματείο με άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις και σωστή λειτουργία. Υπάρχει σοβαρότητα, καλό κλίμα και ανθρώπινη προσέγγιση από τη διοίκηση. Νιώθω ότι μπορώ να εξελιχθώ εδώ και να συμβάλω ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στο γήπεδο και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις