Από το Σάββατο στη Σκιάθο ο Ολυμπιακός Βόλου

Από το Σάββατο θα μεταβεί στη Σκιάθο ο Ολυμπιακός Βόλου όπου την Κυριακή στις 12 θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, για τη 2η αγωνιστική της Α ΕΠΣΘ.

Η σχετική ενημέρωση των ερυθρόλευκων:

“Με απόλυτη οργάνωση και επαγγελματισμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στη Σκιάθο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Η αποστολή θα ταξιδέψει στο νησί των Βορείων Σποράδων το πρωί του Σαββάτου, όπου και θα διανυκτερεύσει, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας που έχει καθιερωθεί πλέον σε όλα τα επίπεδα.

Με την άφιξη στη Σκιάθο, η ποδοσφαιρική ομάδα θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο δημοτικό στάδιο του νησιού, σε ένα χαλαρό πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες, έχουν προσκαλέσει τα παιδιά της ακαδημίας του Α.Ο. Σκιάθου να παρακολουθήσουν την προπόνηση, να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και να πάρουν πολύτιμες εικόνες από παίκτες που για πολλά από αυτά αποτελούν πρότυπα και ινδάλματα.

Η αποστολή θα καταλύσει στο Marlton Hotel, όπου θα πραγματοποιηθεί το δείπνο και η διανυκτέρευση ενόψει της αναμέτρησης. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα θα επιστρέψει στον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό την πορεία του στο πρωτάθλημα, έχοντας πάντα ως στόχο την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες και την ανάδειξη των αρχών και της φιλοσοφίας ενός ιστορικού συλλόγου που σέβεται κάθε αντίπαλο και τιμά το ποδόσφαιρο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις