Δύο Ισπανούς φέρνει για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Τσέροβιτς (vids)

Δύο μεταγραφές έχει έτοιμες ο Σέρτζιο Τσέροβιτς για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων έχει σηκώσει “μανίκια” και έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας που θα κληθεί να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Α’ ΕΠΣΘ και να επιστρέψει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.

Με διπλό ποστάρισμα στο προσωπικό του προφίλ προαναγγέλει δύο μεταγραφές δύο Ισπανών επιθετικών που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία

Ο πρώτος είναι Elliot Gomez Lopez. Ισπανός, 26 ετών, αριστερός εξτρέμ που αγωνίστηκε για την ομάδα της Ανδόρας, UE Santa Coloma.

 

Δεύτερος ο Pablo Gallego. Γεννημένος στην Ουέσκα της Ισπανίας το 1993, έχει περάσει από την Ελλάδα φορώντας τις φανέλες της ΑΕΛ (2017) και του Πιερικού (2022). Καλύπτει τις δύο πτέρυγες της επίθεσης αλλά έχει παίξει και ως σέντερ φορ.

“Ο Βόλος είναι ωραία πόλη” γράφει ο Τσέροβιτς κάτω από τα βίντεο των δύο παικτών…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις