Τρίτη, 19 Μαΐου, 2026
Αρχική Ποδόσφαιρο Κύπελλο Ελλάδας “Θύελλα” ήταν ο Ατρόμητος

“Θύελλα” ήταν ο Ατρόμητος

Είπε «ευχαριστώ» στο δώρο που του έκανε ο Ηρακλής και προκρίθηκε ως πρώτος ο Ατρόμητος, αφήνοντας στη 2η θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πέρασαν μαζί στην επόμενη φάση. Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν της τυπικά γηπεδούχου στη Ριζούπολη, Θύελλας Καμαρίου με 8-0.
Στο 9’ ο Βασιλακάκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ούμπιντες πέτυχε το 2-0, ενώ στο 15’ ο Καρασαλίδης σημείωσε το τρίτο τέρμα. Στο 28’ ο Μούγιακιτς έγραψε το 4-0 και στο 41’ ο Σάκιτς έκανε το 5-0. Στο 65’ ο Μούγιακιτς σκόραρε εκ νέου, ενώ στο 74’ ο Κωτσόπουλος χρίστηκε σκόρερ. Το σκορ έκλεισε στο 80’ ο Ενσικουλού.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης (56’ Μανέ), Ρέτζο, Φίλων, Γατσέλος, Σιμιτζής, Αργυρίου (61’ Βλαβιανός), Δαβιλάς, Μαυρομάτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (46’ Στρούγγης), Καρασαλίδης, Σάκιτς (53’ Γιαννούλης), Ούμπιδες, Γαρουφαλιάς, Ενσικουλού, Βασιλακάκης (66’ Ρονάλντο), Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com