Ισοπαλία στη Νεάπολη για Σαρακηνό και Μύκονο

Σε ακόμη ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας, ο Σαρακηνός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Α.Ε. Μυκόνου στο γήπεδο της Νεάπολης, στο τρίτο φιλικό της ομάδας.

Ο Παπαδημητρίου ήταν αυτός που έβαλε μπροστά τον Σαρακηνό στο 27’, εκμεταλλευόμενος φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Μυκόνου. Αρχικά ο Τσιανάκας σούταρε και ο Μπίντσης απέκρουσε, με τον Χάνο να παίρνει το ριμπάουντ και τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ να λέει εκ νέου «όχι». Τελικά, ο Παπαδημητρίου με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 55’ με κεφαλιά του Μπέλιτς, έπειτα από διαδοχικές προσπάθειες μέσα στην περιοχή των Βολιωτών. Στο φινάλε (90’), υπήρξε φάση με τον Τόμε να ανατρέπεται, ωστόσο ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι.

Ο Σαρακηνός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Παπαδημητρίου και Χάνο, ενώ στο δεύτερο η Μύκονος πίεσε για την ανατροπή, βρίσκοντας απέναντί της τον νεαρό τερματοφύλακα Καλαμπούκα, που πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση και δείχνει να κερδίζει θέση στο ρόστερ.

Συνθέσεις

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Μισυρλής – Γαργάλας, Δημόπουλος, Γκλαβίνης – Θεοχάρης, Λομπάρντι, Ράπτης, Μίσας, Τσιανάκας – Χάνος, Παπαδημητρίου
Έπαιξαν ακόμη: Σίλελης, Χατζηεφραιμίδης, Ζαχαριουδάκης, Αρίας, Τόμε, Χατζηπουργάνης, Γκάγκας, Μπιλιτσάκης, Μυλωνάς, Χονδροδίνης, Καλαμπούκας.

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ: Μπίντσης, Ρίζος, Τοπάλ, Δόρης, Τουλίκας, Δελιόπουλος, Ζγκούρι, Λογαράς, Κατάνας, Μηνάς, Καρράς
Έπαιξαν ακόμη: Σέχου, Νίπολλο, Μπέλιτς, Χαλίλι, Ιατράκης, Γεωργιάδης, Σαχινίδης, Κιρκιλιανίδης.

soccerlive.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις