Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
Αρχική Γ' Εθνική Α.Ο. Τρίκαλα Και επίσημα στα Τρίκαλα ο Γκουγκούδης

Και επίσημα στα Τρίκαλα ο Γκουγκούδης

Κάτοικος των Τρικάλων και με την βούλα θα είναι πλέον ο Σπύρος Γκουγκούδης.

Ο 29χρονος πλάγιος μπακ -χαφ είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των Θεσσαλών προκειμένου να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του.

Ο Γκουγκούδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και έδωσε τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Νεμπεγλέρα ενώ στην συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Γκουγκούδη. Ο 29χρονος πλάγιος αμυντικός/μέσος έδωσε τα χέρια με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Κώστα Νεμπεγλέρα . Ο Σπύρος Γκουγκούδης έχει αγωνιστεί στην καριέρα του στον Ατρόμητο, στον Απόλλωνα Πόντου, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα θέλει να τον καλωσορίσει και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com