H Νίκη Βόλου προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Τζόσουα Λουσέιν καθώς στα τελευταία παιχνίδια η απόδοσή του είχε κατακόρυφη πτώση. Οι κυανόλευκοι έχουν έλθει σε συμφωνία με τον Κόλιν Σλέιτερ και γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να εκδοθεί το δελτίο του ώστε να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ματς με τον Κόροιβο στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Ο Αμερικανός γκαρντ την περσινή περίοδο φόρεσε τις φανέλες της Μυκόνου και του Βίκου Ιωαννίνων ενώ τη φετινή ξεκίνησε αγωνιζόμενος για τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΛΟΥΣΕΪΝ
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Τζόσουα Λουσέιν!
Ευχαριστούμε πολύ τον Τζος για την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα! Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική και προσωπική του ζωή με υγεία και επιτυχίες!
Ο Τζος είναι ένα εξαιρετικό παιδί και θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειας της Νίκης! Μάλιστα στην χθεινή προπόνηση βρέθηκε στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας και έδωσε το “ζντο” στο τέλος!
Καλή συνέχεια @joshualusane

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις














