Ακόμη ένας σοβαρός τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στη μακριά λίστα ποδοσφαιριστών που τραυματίστηκαν, είτε ελαφρά, είτε σοβαρά, στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ.
Η αθλήτρια της Αγίας Παρασκευής, Αθηνά Παπουρτζή, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, στον αγώνα με τον Βόλος 2004 που πραγματοποιήθηκε σ’ ένα γήπεδο που κρίθηκε ακατάλληλο πριν από τρεις εβδομάδες.
Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως το γήπεδο παρέμενε ακατάλληλο και κακώς οι υπεύθυνοι έδωσαν την άδεια να πραγματοποιηθεί ο αγώνας βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητριών.
Η Αγία Παρασκευή καταγγέλει άπαντες για την απόφαση αυτή και ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για το θέμα.
Η επιστολή-καταγγελία:
“Η ομάδα μας καταγγέλλει δημόσια, την @enosi_podosfairou_ginekwn_ , τους αρμόδιους που υπέγραψαν την καταλληλότητα του Βοηθητικό γηπέδου ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ για τη διεξαγωγή αγώνα Α’ Εθνικής Γυναικών και φυσικά τον διαιτητή του αγώνα, κ. ΑΣΛΑΝΙΔΗ που άφησε να διεξαχθεί ο αγώνας σε αυτόν τον “αγωνιστικό” χώρο.


Ένα γήπεδο που θα έπρεπε να έχει κριθεί ακατάλληλο εδώ και χρόνια.
Ένα γήπεδο γεμάτο ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ, ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ, ΚΕΝΑ στον αγωνιστικό χώρο και ΑΙΧΜΗΡΑ ΣΙΔΕΡΑ που εξείχαν από τις εσοχές της αποχέτευσης.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ενημερώσαμε τους διαιτητές ΑΣΛΑΝΙΔΗ Γ., ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Δ., ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Θ. και τον παρατηρητή ΚΑΡΔΑΡΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ, για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου οι οποίοι αποδέχτηκαν να ξεκινήσει ο αγώνας γνωρίζοντας πολύ καλά το τι είχαν μπροστά τους.
Κανείς δεν αντέδρασε.
Κανείς δεν προστάτευσε.
Στο 5ο λεπτό, η SHOWERS γλίτωσε από θαύμα όταν έπεσε μέσα στο φρεάτιο, αποφεύγοντας σοβαρό τραυματισμό από καθαρή τύχη.
Αργότερα, η ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΟΥΡΤΖΗ, διεθνής αθλήτρια, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.
Της ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Η σκέψη όλων μας είναι μαζί της.
Πώς είναι δυνατόν ένα γήπεδο που πριν τρεις αγωνιστικές κρίθηκε ακατάλληλο, να θεωρείται ξαφνικά κατάλληλο σήμερα;
Έγιναν βελτιώσεις; Τις έλεγξε κανείς;
Ή μήπως απλώς “έπρεπε” να παιχτεί το παιχνίδι;
Η ομάδα μας προχωρά ήδη σε νομικές ενέργειες και μηνύσεις, όπως επίσης θα προβούμε σε συμβούλιο με σκοπό την συζήτηση για αποχώρηση του μέλους μας από το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν εξελίξεις.
Δεν θα σχολιάσουμε το αποτέλεσμα. Δεν μας ενδιαφέρει.
Με την υγεία των αθλητριών μας δεν θα παίξει κανείς.
Ακολουθεί φωτογραφικό άλμπουμ που αποδεικνύει όσα καταγγέλλουμε.
Η σιωπή σας σημαίνει συνενοχή.
Η αδιαφορία σας, ευθύνη.
Η ανοχή μας, τέλος”.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις














