
Σοκαρισμένη είναι η πόλη της Λάρισας από το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε χθες Δευτέρα στο κέντρο της πόλης, με την 52χρονη Λουίζα Ρίνη να βρίσκεται δολοφονημένη με μαχαιριές στο σώμα της.

Στη συνέχεια, την τύλιξε με το πάπλωμά της και όλες αυτές τις ώρες παρέμενε στο σπίτι του μέχρι που κάλεσε έναν ξάδελφό του να τον βοηθήσει, πιθανόν με σκοπό να ξεφορτωθούν τη σορό της άτυχης γυναίκας, ωστόσο περίοικοι τους είδαν την ώρα που μετέφεραν τη σορό και κάλεσαν την Αστυνομία.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 21χρονο, ενώ μαζί του προσήχθη και ο ξάδερφός του και οδηγήθηκαν χθες το βράδυ στην Ασφάλεια Λάρισας για να εξεταστούν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 21χρονος δεν απασχόλησε ποτέ μέχρι χθες τις Αρχές για τυχόν χρήση ναρκωτικών ή ενδοοικογενειακή βία ούτε φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, με τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την πράξη να διερευνώνται από τους αστυνομικούς.
Η άτυχη Λουίζα Ρίνη σύμφωνα με πληροφορίες είναι από την Αθήνα ωστόσο έζησε στο Αργυροπούλι Τυρνάβου μαζί με τον ιερέα πατέρα της, ενώ στη Λάρισα είχε μετακομίσει με τον γιο της πριν λίγο καιρό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις