Συμφώνησε με Δερμιτζάκη ο Πανιώνιος – Τότε πέφτουν οι υπογραφές!

Προφορική συμφωνία Δερμιτζάκη – Πανιώνιου

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν άργησε καθόλου να βρει τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα!

Ο 55χρονος πρώην τεχνικός του Ηρακλή, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com την Τετάρτη θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ιστορικό!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας του με τον Ηρακλή, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι προπόνησε το πρωί τους παίκτες και στη συνέχεια ενημερώθηκε μέσα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη λύση της συνεργασίας του, ανοίγει μία μεγάλη πόρτα στην καριέρα του!

Έτσι, ο έμπειρος προπονητής μετά τις κάτωθι ομάδες που έχει κοουτσάρει και αναφερόμαστε σε Εργοτέλη, ΠΟΑ, Διαγόρα, Πανθρακικό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό, ΟΦΗ, Λαμία, Ερμή Αραδίππου (Κύπρος), Καβάλα, Βέροια, Πανσερραϊκό, ΑΕΛ και Ηρακλή, ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία μίας από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, όπως είναι ο Πανιώνιος!

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις