Ο πλέον ελκυστικός στόχος (videos)

Τον πλέον θεαματικό αλλά και αποδεδειγμένα επιτυχημένο τρόπο να προβάλλουν την έναρξη της νέας σεζόν στις διοργανώσεις του futsal επέλεξαν για 2η σερί χρονιά στο Βέλγιο.
Ο λόγος για ένα λίαν σέξι βίντεο στο πλαίσιο του οποίου πανέμορφες κοπέλες φορώντας φανέλες ομάδων αλλά όχι και …σορτς στέκονται πάνω στη γραμμή μίας εστίας με γυρισμένη την πλάτη προς τον αγωνιστικό χώρο και με τα οπίσθια του καλυμμένα μόνον με λίαν αποκαλυπτικά εσώρουχα αναλαμβάνουν το ρόλο του ελκυστικού στόχου για κάποιους τυχερούς παίκτες.

Το …θέμα πρωτοκυκλοφόρησε πέρυσι και όπως είναι φυσικό έσκισε στο Youtube με τα views του να ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια και διαφημιστές και διαφημιζόμενοι έκριναν σκόπιμο να επαναλάβουν το επιτυχημένο πείραμα και εφέτος με την ανταπόκριση του κοινού να αναμένεται να είναι ανάλογης ευρύτητας.
Μεταξύ των παικτών που έλαβαν μέρος στα γυρίσματα ήταν ο 34χρονος επιθετικός της Οστάνδης Μπιόρν Ρούιτνιξ που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή την εμπειρία αν και φυσικά τα περισσότερα βλέμματα δεν τα τράβηξαν ο ίδιος και οι έτεροι συμμετέχοντες στην διαφορετική από τις άλλες αυτή καμπάνια αλλά τα κορίτσια με τα κάλλη και την μίνι περιβολή τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις