Το ακατάλληλο Βασδέκειο… “παίζει” ακόμα (+Photos)

Στα εγκαίνια του γηπέδου ΕΑΚ Βοηθητικό, από πλευράς Δημοτικής αρχής έγινε η αναγγελία της ανακατασκευής του Βασδέκειου, έργο που αναμένεται να ξεκινήσει σύμφωνα με τον προγραμματισμό, εντός του Νοεμβρίου.
Σήμερα η κατάσταση στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι τραγική, καθώς υπάρχουν αμέτρητα σημεία με λακούβες κι ολόκληρες επιφάνειες χωρίς χορτάρι, λειτουργώντας ως παγίδες κι εγκυμονώντας κίνδυνο για σοβαρότατο τραυματισμό ποδοσφαιριστή…

Ενδεικτικό γεγονός αποτελεί, άλλωστε, ο ελαφρύς τραυματισμός ακόμη και του διαιτητή Δημητριάδη, που γύρισε το πόδι του στο παιχνίδι της πρεμιέρας, μεταξύ του Ηρακλή και του Παγασητικού!
Ο ορισμός του συγκεκριμένου γηπέδου για τη διεξαγωγή αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, δεν έχει απολύτως καμία λογική, δεδομένου ότι στην παρούσα χρονική περίοδο γίνονται αγώνες μόνο για την μεγάλη τοπική κατηγορία κι ως εκ τούτου υπάρχει δυνατότητα επιλογής κι άλλων αγωνιστικών χώρων.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια ακριβώς ήταν τα κριτήρια, με βάση τα οποία η αρμόδια Επιτροπή έκρινε ότι μπορεί να διεξαχθεί αγώνας σε αυτό το γήπεδο, ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ήταν μία εντελώς άστοχη επιλογή, η οποία σχολιάστηκε αρνητικά κι από τις δύο ομάδες που συμμετείχαν.
Ελπίζουμε αυτή να ήταν η τελευταία φορά που διεξήχθη αγώνας σ’ αυτό τον ακατάλληλο κι επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, ώστε να μη διακινδυνεύουν την υγεία τους ερασιτέχνες αθλητές, που μετά τη λήξη του αγώνα καλούνται να αντιμετωπίσουν και τις βιοποριστικές τους ανάγκες, πηγαίνοντας υγιείς στις εργασίες τους.

 





















 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις