Καβάνι και Νεϊμάρ μίλησαν για την σχέση τους


Μοιράσου το άρθρο

Πολλά έχουν γραφτεί για την σχέση του παλιού, Έντινσον Καβάνι, με τον καινούργιο, Νεϊμάρ. Οι δυο αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται να είναι και… κολλητοί, με τις εκτελέσεις πέναλτι να είναι ένα σημείο τριβής και αντιπαράθεσης, το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος σεναρίων. Άλλα απηχούν την πραγματικότητα, άλλα είναι υπερβολικά, σε κάθε περίπτωση όμως δεν περνούν απαρατήρητα.

Μόλις ο Καβάνι έκανε το 2-0 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, άπαντες περίμεναν την αντίδραση του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος έσπευσε να συγχαρεί τον συμπαίκτη του, με πολλούς να το θεωρούν ως κίνηση για την αποκατάσταση των σχέσεών τους ή έστω της πιο ειρηνικής συνύπαρξής τους στα αποδυτήρια.
“Τα Μέσα Ενημέρωσης δημιουργούν πολλές ιστορίες και μιλούν πολύ. Προβάλλουν πράγματα που δεν γνωρίζουν, θέλουν να παραβιάσουν και να μάθουν όσα γίνονται στα αποδυτήρια, καταλήγοντας πως δεν μιλάμε μεταξύ μας. Αυτό δεν ισχύει και όλα είναι καλά”, είπε ο Νεϊμάρ και πρόσθεσε πως έχει αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την επόμενη εκτέλεση πέναλτι, αφήνοντας το πάντως… ασαφές.
“Όταν είμαστε στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει όλοι να δουλεύουμε μαζί ως οικογένεια, να προχωράμε μπροστά προς τον ίδιο στόχο που είναι η επιθυμία μας να κερδίζει η ομάδα”, ανέφερε με τη σειρά του ο Καβάνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις