Με πέναλτι του Κόλλα ο Μαγνησιακός κέρδισε την Ιωλκό

Συνεχίζει την καλή του πορεία ο Μαγνησιακός στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Σήμερα κέρδισε την Ιωλκό κόβοντάς της, τις ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Προβιάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κόλλα με το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό σκορ στο 13΄.
Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης…

…είχε και δοκάρι στο 30ο λεπτό ενώ στο 45΄ είχαν ευκαιρία να μεγαλώσουν το σκορ όταν ο Νιαώτης βρέθηκε τετ-α-τετ χωρίς να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 75΄ σουτ του Πρέντζα σταμάτησε στο δοκάρι του Βίτσιου, ενώ η ομάδα του κ. Τσιαντάκη έχασε τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες με τους Δημητρίου, Κεφαλά και Περεντίδη. Μετά το 55΄αγωνίζονταν με δέκα παίκτες αφού ο διαιτητής έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Στρούγγη στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ(Πανόπουλος): Βίτσιος, Τσιγκρίφης, Κατσαμόρας(75΄Τζήκας), Προβιάς, Πανόπουλος, Οικονόμου, Τσιάνος, Μωϋσίδης,(15΄λ.τρ. Καρακίτσος), Νιαώτης(80΄Οσάφι), Αθανασιάδης, Κόλλα
ΙΩΛΚΟΣ(Τσιαντάκης): Πρωτούλης, Τσιμπανόπουλος(46΄Καζδαρίδης), Μαυρομάτης, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Ράμα, Πρέντζας, Τόντα, Κολτσίδας, Δημητρίου, Περεντίδης

Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις