Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026
Αρχική ΕΠΣΘ Β' ΕΠΣΘ Με το “δεξί” ο Πανιώνιος, 3-1 τους Μυρμιδόνες στον Πλάτανο (pics)

Με το “δεξί” ο Πανιώνιος, 3-1 τους Μυρμιδόνες στον Πλάτανο (pics)

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ ο Πανιώνιος, κερδίζοντας στον Πλάτανο  τους Μυρμιδόνες με σκορ 3-1. Πρωταγωνιστής των κυανέρυθρων ο Γιώργος Κιπτίου που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ (1-0) στο 16′, όταν στο πλασέ του Μπίνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε τα πόδια του Ι. Φώτου και κατέληξε στα δίχτυα.
Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενουμένων με τον Κιπτίου που πλάσαρε εύστοχα κι έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Στο 31′ μεγάλη ευκαιρία του Μπίνα όπου επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μπαλιού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 40′ ο Ταρε σέρβιρε στον Κιπτιου με τον έμπειρο φορ να γράφει το 1-2 με πλασέ.
Στην έναρξη τους 2ου ημιχρόνου ο Κιπτίου επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής με τον Τούντορ να εξουδετερώνει τον κίνδυνο.
Στο 56′ ο Κιπτίου αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ανενόχλητος προώθησε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα (1-3) πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΘ.

Συνθέσεις

Μυρμιδονες (Σκούρας): Τούντορ, Καραπτσιας (46’Τοπα), Θωμαιδης, Κοντοβας, Κεπεσιδης (65’Μπιρμπιλης), Τσέργας (86’Κεραμιδας), Τίτου, Βούλγαρης, Μάτζαρης(86’Σπυρελης), Μακρής, Μπινας.

Πανιώνιος (Παπαστεργιου Κ.):Μπαλιού, Ταρε, Σταμάτης (46’Καμινιωτης),Φώτου Ι., Μυλωνάς, Φώτου Δ.(62’Μαρουφ), Κιπτιου, Παρασχακης (62’Παπαστεργιου), Βαρβέκης (76′ Ε. Βεργος), Καπάκης, Σταυραντωνης (76’Χαλκιδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com