Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
Αρχική Ποδόσφαιρο Κύπελλο Ελλάδας Κύπελλο Ελλάδας: Ματαίωση αγώνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ματαίωση αγώνα

Έγγραφο παραίτησης ο Εργοτέλης. Ματαιώθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Την παραίτησή του από το πρωτάθλημα της Super League 2 δήλωσε την Τρίτη (27/09) ο Εργοτέλης. Πρόκειται για τη δεύτερη ΠΑΕ που αποχωρεί μετά την Ξάνθη, οπότε θα δοθεί η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής στον ΠΑΟ Ρουφ και εάν η αθηναϊκή ομάδα δεν επιθυμεί να πάρει μέρος, θα ακολουθήσει ο Ηρακλής Λάρισας. Όπως σημειώνεται, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και η διοργανώτρια δεν προτίθεται να διενεργήσει εκ νέου κλήρωση.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η ΕΠΟ ματαίωσε το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (28/09) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας και ενημέρωσε:

«Σας ενημερώνουμε ότι απορρίφθηκε η δήλωσης συμμετοχής της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2022 – 2023. Ως εκ τούτου ματαιώνεται το προγραμματισμένο για τις 28/9/2022 παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 3η φάση του κυπέλλου».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com