Παρασκευή, 8 Μαΐου, 2026
Αρχική Super League 1 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Βόλου ενόψει Ατρομήτου

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Βόλου ενόψει Ατρομήτου

Όπως πέρυσι στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, έτσι και φέτος, η προσπάθεια του Βόλου στο πρωτάθλημα αρχίζει από το λεκανοπέδιο της Αττικής. Αυτή τη φορά, ωστόσο, αντίπαλος θα είναι ο Ατρόμητος, τον οποίο οι «κυανέρυρθοι» θα αντιμετωπίσουν στο Περιστέρι.
Στον Βόλο αισιοδοξούν πως θα έχουν ανάλογο ξεκίνημα με πέρυσι, όταν είχαν φύγει νικητές από τη Ν. Σμύρνη, επικρατώντας τότε, με 2-1 επί του Πανιωνίου.
Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται κανονικά, με τον Σωτήρη Νίκη να ακολουθεί ατομικό πρόβλημα την Τετάρτη, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, ενώ προφυλάχθηκε ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Ωστόσο, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και ο μέσος των «κυανέρυθρων» θα τεθεί κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com