Ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣΘ αναδεικνύεται σήμερα το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στις 17:00, ο Βόλος ΝΠΣ Β’ υποδέχεται την ΕΛ Νηλέα, στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα που διεξήχθη στα Κάτω Λεχώνια.
Το σκορ του πρώτου αγώνα
Στην πρώτη αναμέτρηση (18/3), η ΕΛ Νηλέα επικράτησε με 3-2. Ο Βόλος ΝΠΣ Β’ είχε προηγηθεί στο 19’ με τον Αλεξιάδη, όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ πριν το ημίχρονο με τους Άλμπα Κόντρα (21’) και Τόμε (37’). Στο 56’ ο Σκέμπι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 74’ με αυτογκόλ του Γούτσιου.
Διαιτητική ομάδα
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Σακκάς, με βοηθούς τους κ.κ. Αγγελόπουλο και Κώστα Τασιόπουλο.
Στον τελικό ο Ολυμπιακός Βόλου
Η ομάδα που θα προκριθεί από το σημερινό ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στον θεσμό επικρατώντας του Αίαντα Σούρπης με δύο νίκες (5-1 και 3-1) και συνολικό σκορ 8-2.
Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις















