Σάββατο, 30 Μαΐου, 2026
Αρχική Σημαντικά Γεγονότα Τοπικά Βαρύ πένθος στον Βόλο: «Έφυγε» αναπάντεχα η 35χρονη Γιούλα Γαρουφαλιά

Βαρύ πένθος στον Βόλο: «Έφυγε» αναπάντεχα η 35χρονη Γιούλα Γαρουφαλιά

Ένα μεγάλο «γιατί» αφήνει πίσω του ο ξαφνικός χαμός της Παναγιώτας – Γεωργίας (Γιούλας) Γαρουφαλιά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 35 ετών, βυθίζοντας στο σκοτάδι την οικογένεια και τους φίλους της στον Βόλο.

Η απώλεια της νεαρής κοπέλας, που εργαζόταν στην εστίαση και ήταν γεμάτη σχέδια για το μέλλον, έρχεται να μεγαλώσει τη μακριά λίστα των νέων ανθρώπων που χάθηκαν πρόσφατα στην περιοχή. Για την οικογένειά της το χτύπημα είναι διπλό, καθώς πριν από επτά χρόνια είχε αποχαιρετήσει και τον πατέρα της, τον Δημήτρη Γαρουφαλιά, που ήταν γνωστός στην πόλη ως πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου.

Η μοιραία επιπλοκή

Όπως μεταφέρουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, η Γιούλα δεν είχε κάποιο σοβαρό ιστορικό με την υγεία της. Την περασμένη Παρασκευή μπήκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη μετάγγιση αίματος. Το πλάνο ήταν να μείνει μέσα για λίγα εικοσιτετράωρα και τη Δευτέρα να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η μοίρα όμως είχε άλλη γνώμη. Την Κυριακή οι γιατροί ειδοποίησαν τους δικούς της ότι παρουσιάστηκε μια ξαφνική επιπλοκή και ότι ο οργανισμός της κατέρρευσε μέσα σε ελάχιστες ώρες. Παρά τη μεταφορά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, η 35χρονη παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από ένα μικρόβιο που βρήκε τον οργανισμό της εξασθενημένο και ευάλωτο εκείνη τη στιγμή.

Το τελευταίο αντίο το απόγευμα του Σαββάτου

Όσοι τη γνώρισαν αδυνατούν να πιστέψουν ότι το γελαστό κορίτσι με την ανοιχτή καρδιά δεν είναι πια κοντά τους. Η Γιούλα αφήνει πίσω τη μητέρα της Ελένη, τα αδέλφια της Αναστασία, Κλέλια – Δημήτρη και Κωνσταντίνα – Ευτύχη, καθώς και τα ανίψια της που υπεραγαπούσε.

Το τελευταίο κοινό ραντεβού με τους συγγενείς και τους φίλους της είναι προγραμματισμένο για σήμερα, Σάββατο 30 Μαΐου 2026, στις 6:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com