Κόντρα στον Φωκικό ο Θησέας (pregame)

Στην Άμφισσα αγωνίζεται σήμερα ο Θησέας με αντίπαλο τον Φωκικό. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 μ.μ. με τους «πράσινους» να στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα της Αγριάς θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, αν και ο Φωκικός παρουσιάζεται πιο δυνατός από την προηγούμενη αντίπαλό του, την Αναγέννηση. Μάλιστα και η ομάδα της Άμφισσας προέρχεται από «διπλό», καθώς επικράτησε 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα στην Άμφισσα θα είναι ο Αλέξανδρος Φωκάς και βοηθοί οι Μιχάλης Ανδριανός και Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Αχαΐας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Παπαμίχος της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις