Νίκη με ανατροπή για Δόξα Δράμας κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος

Την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της πανηγύρισε η Δόξα Δράμας, κάνοντας παράλληλα το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.​ Στα του ματς ο ΝΠΣ Βόλος ήταν αυτός, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 38΄χάρη σε κεφαλιά του Ηλιόπουλου.

Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.Στην επανάληψη η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ανέβασε την απόδοση της και στο 64΄ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, χάρη σε σουτ του Μάρτινς.

Οι Δραμινοί έπειτα από το τέρμα που πέτυχαν πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ. Αυτή ήρθε στο 70΄ με τον Κουσκουνά ο οποίος με σουτ έκανε το 2-1, ενώ στην συνέχεια πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στο 3-1, το οποίο τελικά δεν έγινε με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Ανδρέου, Μακρής, Σιώπης (25′ Μπαϊκαρά), Ρουγκάλας (57′ Κουσκουνάς), Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Πατράλης, Κρουθ, Πέρεθ (77′ Καψάλης).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος (58′ Ρούσσος), Γκαλίτσιος, Πίτου Γκαρσία, Ν’ Γκουέμ (72′ Λούκας Γκαρσία), Πέντα (55′ Καμπαγιέρο), Κότο, Μάντζης, Ηλιόπουλος.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις