“360.000 ευρώ έβαλε ο Μίλερ σε Καρδίτσα, χωρίς να πάρει τις μετοχές”

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Βαλάντη Μπλέτσα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καλαμάτας, αναφορικά με θέμα τόσο του ΑΟ Χαλκίδας, όσο και για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο κ. Μίλερ  έβαλε πέρυσι στην Καρδίτσα περίπου 360.000 (!) ευρώ. Και βέβαια δεν ξέρει που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά. Κανείς δεν ξέρει. Μόνο ο κ. Μπούρμπος θα γνωρίζει, ο οποίος μάλιστα δεν του έδωσε ποτέ του μετοχές της ΠΑΕ. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από την Αναγέννηση ο άνθρωπος. Περίμενε, περίμενε και τελικά βαρέθηκε και έφυγε, καθώς του είχε δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη…”.

αι για το πως πήγε και τι έκανε – κάνει τώρα στον ΑΟΧ ο Μίλερ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου του πορθμού, δήλωσε τα εξής: “Εγώ δεν έφερα τον Μίλερ στην Χαλκίδα. Άλλοι μεσολάβησαν κυρίως να έρθει στον ΑΟΧ. Και εδώ όμως μέχρι τώρα ο κ. Μίλερ είναι ο μόνος που βάζει λεφτά. Έχει βάλει κοντά 50.000 μέχρι τώρα και καλύπτει όλα σχεδόν τα λειτουργικά μας έξοδα. Χρωστάμε δύο μισθούς σε παίκτες και προπονητές, άμεσα θα γίνει μία ακόμη μισθοδοσία, τέλος του Νοέμβρη θα έρθει στην Χαλκίδα και θα δώσει  συνέντευξη Τύπου. Για να βάλει όμως και άλλα λεφτά θέλει να βάλουν 50.000 ευρώ και όλοι μαζί οι υπόλοιποι. Αναφερόμαστε τώρα σε 4-5 άτομα, τα οποία, τώρα που μιλάμε είναι δίπλα μου (!), είναι μέσα στη διοίκηση του ΑΟΧ και σας διαβεβαιώ πως θα βάλουν αυτά τα χρήματα και η ομάδα μας μας σιγά – σιγά θα επιστρέψει στην ομαλότητα”.

Και για την “κόντρα” του με τον Αντώνη Αυλωνίτη: “Καμία κόντρα και κανένα πρόβλημα δεν έχω εγώ με τον Αντώνη Αυλωνίτη. Στην προηγούμενη εκπομπή σας, ότι έγινε και ειπώθηκε οφείλετε καθαρά σε παρανόηση. Άλλα σας είπα εγώ και προφανώς άλλα (!) καταλάβατε εσείς. Εκτιμώ τον Αντώνη Αυλωνίτη, τόσο ως προπονητή, όσο και ως άνθρωπο, ενώ έχει προσφέρει πολλά στον ΑΟ Χαλκίδα…”.

Τέλος, αγωνιστικά για τον ΑΟΧ, την στάση του κόσμου της ομάδας και για τα επεισόδια με το Αιγάλεω, ο ισχυρός αυτή την στιγμή άνδρας των “κυανολεύκων”, είπε: “Με το Αιγάλεω πήγαμε πολύ καλά αγωνιστικά και η ήττα μας ήταν άδικη. Λυπάμαι όμως γιατί κόψαμε μόνο 138  εισιτήρια. Ο κόσμος της Χαλκίδας και ειδικά οι οργανωμένοι οπαδοί της απουσίαζαν και πάλι. Ούτε ένας δεν ήταν και σε αυτό το ματς στο γήπεδό μας. Καλή η κριτική όμως έτσι δεν  μπορεί να πάει μπροστά μία ομάδα και μια πόλη των 100.000 κατοίκων. Για τα επεισόδια φταίει βέβαια 100% το Αιγάλεω. Περίπου 500 (!) άτομο πήγαν να μπουν και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο και μπήκαν δυστυχώς. Μεγάλες ευθύνες έχει εδώ βέβαια η Αστυνομία για τα ελλειπή μέτρα που πήρε μέσα και έξω από το γήπεδο…”.

ΠΗΓΗ: sportstonoto