Μπίλης και Ανδρωνάς μιλούν για το παιχνίδι Ρήγας-Δήμητρα

Σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στις 3 μ.μ. στο στάδιο του Βελεστίνου, με τον Ρήγα Φεραίο να υποδέχεται τη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν διαφορά δύο κατηγοριών, αλλά φέτος συναντιούνται στην Α’ τοπική.
Ο Ρήγας υπολείπεται δύο βαθμών της αντιπάλου του και φιλοδοξεί να την κερδίσει και να την ξεπεράσει. Ο προπονητής του Θανάσης Μπίλης ανέφερε σχετικά: «Μπορούμε να πούμε ότι πλέον αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε το τοπικό πρωτάθλημα. Στην αρχή είχαμε μείνει με τη νοοτροπία της Γ’ Εθνικής με συνέπεια να δυσκολευόμαστε. Όμως από παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε.
Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Δήμητρα, μας περιμένει δύσκολο έργο γιατί η συγκεκριμένη ομάδα είναι αρκετά καλή, διαθέτοντας έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της. Ωστόσο, παίζουμε στο Βελεστίνο και έχουμε τον πρώτο λόγο. Περιμένω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς, το οποίο θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους που θα έλθουν να το παρακολουθήσουν. Για την ομάδα μου ευελπιστώ να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα».
Η ομάδα της Ευξεινούπολης είναι αποφασισμένη να παίξει χωρίς φόβο, όπως μας είπε ο τεχνικός της Μιχάλης Ανδρωνάς: «Για τον Ρήγα Φεραίο όλοι παραδέχονται ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και όχι άδικα. Διαθέτει βαριά φανέλα για τα δεδομένα του τοπικού και τον σεβόμαστε πάρα πολύ. Όμως δεν πρόκειται να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουμε φόβο. Θα επιδιώξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, παρουσία πολλών φιλάθλων, το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις