Αχ. Μπέος: Απαιτείται ενότητα και συσπείρωση

Στη συγκέντρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου το «παρών» έδωσε και ο νέος δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε τελευταίος και αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος η κίνηση του Ερασιτέχνη να διοργανώσει ανοιχτή συγκέντρωση, καθώς η συνάντηση θα έπρεπε να…

…γίνει με υποψήφιους επενδυτές και όχι με φιλάθλους.
Ο κ. Μπέος μεταξύ άλλων τόνισε: «Θλίβομαι πραγματικά, γιατί αγάπησα όσο τίποτα άλλο αυτή την ομάδα. Όμως δυστυχώς κάποιοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης, εκμετάλλευσης και συζήτησης στο πεζοδρόμιο. Θα δώσω συγχαρητήρια στο Χρήστο Τσιτσιρίγκο γιατί έκανε μια ομιλία ενωτική και με νόημα.
Όταν κάποιος θέλει να αναλάβει μια ΠΑΕ το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να στείλει ένα δικηγόρο να μιλήσει και να δει τι ισχύει. Πωλούνται οι μετοχές, μεταβιβάζονται, ποια είναι τα χρέη της ομάδας; Ρωτάω, λοιπόν, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη: Έχει ενδιαφερθεί κάποιος για να αναλάβει τον Ολυμπιακός; Όχι.
Κάποιοι λένε ότι υπάρχει επενδυτής. Μέγα ψέμα και αυτό είναι προσβολή απέναντι στο λαό του Βόλου. Τα έσοδα μιας ομάδας Β’ Εθνικής δεν υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ, όταν χρειάζονται άλλα τόσα για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Ξέρετε κανέναν να βάζει τόσα χρήματα από την τσέπη του;
Όσον αφορά αυτούς που υποστηρίζουν πως η διοίκηση του κ. Καραγιάννη απέτυχε. Αποτυχία είναι όταν μια ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό και όχι όταν μέχρι το 87′ είναι πρωταθλήτρια και χάνει την άνοδο, μετά από μια άτυχη στιγμή.
Αντί όλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της διοίκησης, κάποιοι κάνουν λόγο για αποτυχία. Αν υπάρχουν 100 που μιλούν για αποτυχία της διοίκησης, αυτοί δεν μπορούν να μηδενίζουν τους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν έχουν το δικαίωμα να διχάζουν τον κόσμο. Κλαίω μέσα μου γι’ αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και έχετε υποχρέωση να κρατήσετε τη σημαία ψηλά.
Από τη διοίκηση Καραγιάννη έχουν πληρωθεί όλες οι δόσεις σε ΙΚΑ και εφορία τους 16 μήνες της θητείας της, ενώ μέχρι 30/6 θα εξοφληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το υπαλληλικό προσωπικό, η εφορία, το ΙΚΑ.
Επιμένω, ότι η πρόσκληση του Ερασιτέχνη ήταν λάθος. Υπάρχει η υποχρέωση από τον απλό φίλαθλο μέχρι τον πρώτο πολίτη να βρει τη δύναμη να κοιτάξει μπροστά. Η μόνη λύση είναι η συσπείρωση. Επειδή στα λόγια είναι όλα ωραία, κάντε μία ομάδα σωτηρίας. Όσα χρήματα μαζέψετε εγώ θα βάλω τα διπλάσια, ως Αχιλλέας Μπέος, όχι ως Δήμαρχος.
Κύριε πρόεδρε του Ερασιτέχνη, η επόμενη συνάντησή σας θα πρέπει να είναι όχι με φιλάθλους, αλλά με επενδυτές. Πριν δεχθείτε οποιονδήποτε παράγοντα, ζητήστε πρώτα μια εγγυητική επιστολή 25.000 ευρώ από τον υποψήφιο επενδυτή και μετά να μιλήσετε μαζί του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις