Αποστολίδης: “Ντέρμπι γοήτρου που θέλουμε να κερδίσουμε”

Τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που είχε αυτός κι οι συμπαίκτες του στο ματς με την Αναγέννηση υπογράμμισε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το χθεσινό παιχνίδι στην Καρδίτσα, ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου, Μανώλης Αποστολίδης.

Αναλυτικά:

“Ξέραμε πως σε αυτόν τον αγώνα, το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Αν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Βγάλαμε την ποιότητά μας μέσα στο γήπεδο, βγάλαμε τις φάσεις που θέλαμε, σκοράραμε τα γκολ που χρειαζόμασταν. Πρέπει, όπως είπε κι ο προπονητής μου, να διαχειριστούμε τα παιχνίδια, πολλά από τα ματς που δώσαμε, ήταν δύσκολα, αλλά πρέπει να έχουμε το πρόσωπο που αρμόζει στη Νίκη Βόλου. Πιστεύω πως μέχρι ένα σημείο τα έχουμε καταφέρει, δυστυχώς είχαμε κάποιους τραυματισμούς, εύχομαι σήμερα να ήταν ο τελευταίος και να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα, από ‘δω και πέρα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας βοήθησε και να ευχηθώ και στην Αναγέννηση Καρδίτσας να βρει τον δρόμο της, γιατί είναι κι αυτή μία παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Για τον εκνευρισμό του, όταν δέχτηκε το γκολ:

“Εννοείται αυτό, όποτε δέχεσαι γκολ, είτε είναι 0-0, είτε 6-0, είτε 10-0, δέχεσαι ένα γκολ. Είναι κάτι που δεν αρέσει στην ομάδα, αλλά περισσότερο στον τερματοφύλακα που το δέχεται. Αλλά μας απασχολεί πολύ περισσότερο πως πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος, γιατί μέσα από αυτά τα ματς δείχνεις και τον χαρακτήρα που έχεις. Γιατί όταν είσαι σοβαρός μέχρι το τέλος και κρατήσεις το μηδέν, είναι πολύ σημαντικό. Αυτό το γκολ μπορεί να παίξει ρόλο και στο τέλος, αν τυχόν ισοβαθμίσεις, μπορεί να παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων. Απλά, μου βγήκε η ένταση που δεχτήκαμε γκολ, θέλω να κρατάμε σε κάθε παιχνίδι το μηδέν σαν ομάδα”.

Για το αν μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, υπάρχει η μαζική επιθυμία στην ομάδα να μην χαθεί ούτε ένας βαθμός, από ‘δω και πέρα, στο πρωτάθλημα:

“Αυτό το είχαμε πει από την ισοπαλία μέσα στα Σέλλανα. Είπαμε πως προχωράμε, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε μόνο νίκες, γιατί δυστυχώς μείναμε πίσω στη βαθμολογία από νωρίς. Στα χέρια μας και στα πόδια μας είναι να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την εικόνα στη βαθμολογία. Ένα ντέρμπι είναι ένα ντέρμπι, είναι και τα τρία αποτελέσματα μέσα, είμαστε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, έχουμε δείξει την ποιότητά μας και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε, είχε κι ο Ολυμπιακός την ευκαιρία του. Τελείωσε το παιχνίδι ισόπαλο, κερδίσαμε σήμερα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι ένα ντέρμπι. Θέλουμε να το κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και πόσο μάλλον για τον κόσμο που είναι ένα ντέρμπι γοήτρου”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις