Νέος προπονητής στον Απόλλωνα Μακρ. ο Θάνος Θεοδώρου

Αστραπιαία κινήθηκε ο Απόλλων Μακρυχωρίου σε ό,τι αφορά την κάλυψη της θέσης του προπονητή, ενόψει και του Κυριακάτικου αγώνα (18/11, 15:00) με την Αναγέννηση στο Στάδιο!

Οι Κυανόλευκοι βρήκαν στο πρόσωπο του Θάνου Θεοδώρου τον αντικαταστάτη του Βάιου Καραγιάννη στην τεχνική τους ηγεσία, με τον νεαρό προπονητή να έχει θητεύσει παλαιότερα σε ομάδες της Καρδίτσας!

Ο Θεοδώρου θήτευσε στον πάγκο της Δόξας Μητρόπολης τη σεζόν 2012-13 στην Α’ ΕΠΣΚ (είχε αντικαταστήσει τον Σέφη Βαρσάμη) είναι από τους πλέον έμπειρους, ενώ έχει καθοδηγήσει την ΑΕ Καρποχωρίου, τον Αστέρα Καρδίτσας, τον Ηρακλή Σοφάδων στη Δ’ Εθνική αλλά και τον ΑΟ Καρδίτσας.

Ως ποδοσφαιριστής ήταν κεντρικός χαφ κι αγωνίστηκε σε Κύμη, ερασιτέχνες Πανιωνίου, Αιγάλεω, Πανελευσινιακό, Παναρκαδικό, Γέρακα, Εθνικό Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, ενώ στο προπονητικό κομμάτι, πλην των ομάδων της Καρδίτσας, έχει επίσης εργαστεί σε Δραπετσώνα, Πειραϊκή, Πυργετό, Ρήγα Φεραίο, ΑΕ Διμηνίου, Νέους Αθλητές Νίκης, Μυρμιδόνες Πλατάνου και Γ.Σ. Αλμυρού.

Την περασμένη σεζόν, ο Θεοδώρου καθοδήγησε τον Διγενή Νεοχωρίου στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής μέχρι τον Οκτώβριο του 2017.

Τη σεζόν 2016-17 ήταν στον πάγκο του ΓΣ Αλμυρού κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θεσσαλίας και μαζί την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ.

Πηγή: karditsasportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις