ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΘ: Ήττα στο φινάλε…

Την ήττα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης υπέστησαν οι Νέοι της Μικτής ΕΠΣΘ, από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας (1-2). Ισόπαλο (1-1) ήταν το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί και πάλι με γκολ του Τρούμπουλου, που σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό και ταυτόχρονα νικητήριο τέρμα  της ομάδας από τη Λαμία. Ενδιάμεσα με εντυπωσιακό σουτ είχε ισοφαρίσει ο Καραγεωργόπουλος.

Η αναμέτρηση έγινε στο ανακαινισμένο Βασδέκειο, που θα αποτελεί τη νέα έδρα των Μικτών ομάδων και ήταν για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Καλύτεροι στις λεπτομέρειες οι φιλοξενούμενοι, που κατάφεραν στο β’ μισό του δευτέρου ημιχρόνου να έχουν τον έλεγχο του κέντρου, μεταφέροντας το παιχνίδι, ευκολότερα, στο μισό που αμύνονταν οι γηπεδούχοι, χωρίς ωστόσο να έχουν τη μεγάλη φάση με εξαίρεση τη στιγμή του γκολ. 

Στο πρώτο μέρος (19’), ο Τρούμπουλος εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο του ύψος και με το κεφάλι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου από δεξιά, έστειλε τη μπάλα στην εστία των γηπεδούχων, κάνοντας το 0-1.

Η αντίδραση για τους Νέους της ΕΠΣΘ ήταν άμεση, αφού στο επόμενο πεντάλεπτο (24’) έφεραν το ματς στα ίσα, με εντυπωσιακό σουτ του Καραγεωργόπουλου, έξω από την περιοχή, που έστειλε τη μπάλα ψηλά στην εστία των φιλοξενούμενων, γράφοντας το 1-1.

Το 1-2 σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (80’) από τον Τρούμπουλο, που έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, χωρίς να δώσει δύναμη στη μπάλα, αλλά στέλνοντας τη στο δεξί πλαϊνό δίχτυ της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Καθηνιώτη (φωτό), δίνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την πολύτιμη νίκη στην ομάδα της Λαμίας.

Το χρονικό σημείο που η ομάδα της Μαγνησίας δέχτηκε το δεύτερο τέρμα ήταν τέτοιο, που δεν άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης, με αποτέλεσμα να μην αποφευχθεί η εντός έδρας ήττα…

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Καθηνιώτης, Παπασακελλαρίου, Μαλαμούλης, Ντόντα, Κόκκαλης, Παπαδήμας (75’ Αναστασίου), Δήμος (70’ Τόγιας), Κάβουρας, Κολώνιας (60’ Μπαλλάς), Ματθαίου (50’ Τσιτσικλής), Καραγεωργόπουλος

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τζοβάρας, Φλώρος, Λόζος, Σταθόπουλος, Κατσιούλας, Φίστι (45’ Κωστάκης), Αποστόλου (70’ Ξηρογιάννης), Τρούμπουλος, Αρβανίτης, Σύρμος, Λαμπρόπουλος (75’ Δερματάς)

*Το ημίχρονο είναι διάρκειας 40 λεπτών
**Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις