Επιστροφή στις νίκες και παραμονή στην κορυφή για Δήμητρα

Επιστροφή στις νίκες για την Δήμητρα που διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς επικράτησε στην έδρα της επί του Πυράσου με 2-0.

Στη δύναμη πήγε το ματς, αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να παράξουν πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.
Από αυτές τις καλές στιγμές η Δήμητρα, που είχε και δοκάρι, θα μπορούσε να έχει διευρύνει το σκορ.
Τελικά για την ομάδα της Ευξεινούπολης σημειώθηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ και στις δύο περιπτώσεις των Κρανά.

Στο 24’ έγινε το 1-0, όταν ο Βούλγαρης συνδυάστηκε με τον Παπαδόπουλο, ο τελευταίος πλάσαρε, απέκρουσε ο Πρωτούλης και ο Κρανάς στην επαναφορά άνοιξε το σκορ

Στο 30’ μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό με αποδέκτη τον Βούλγαρη που έκανε τη σέντρα, ο Θωμαΐδη σημάδεψε το οριζόντιο με κεφαλιά…

Η μεγάλη ευκαιρία για τον Πύρασο χάθηκε στο 37′, όταν ο Γιοβάνης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας σε θέση για γκολ, αλλά αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Στο 55’ η καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους που πέρασε ανεκμετάλλευτη, όταν  ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε τετ α τετ απέκρουσε ο Πρωτούλης και στη συνέχεια προ κενής εστίας ο Βούλγαρης , έστειλε τη μπάλα άουτ

Στο 68’ ο Αραπίτσας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο με πολύ ωραία ενέργεια έσπασε τη μπάλα στον επερχόμενο Κρανά, ο οποίος σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γαλατσίδας, Νικηφοράκης (55’ Μπαράκου), Κυριάκος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς, Φούκης (65’ Χονδρογιάννης), Παπαδόπουλος,  Βούλγαρης (73’ Ξηροκώστας) Αραπίτσας (79’ Ζαντιώτης)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Πρωτούλης, Τσάκαλος (70’ Σιαμέτης), Τσάμης (70’ Παυλιώτης), Μπασδάνης, Γκίνης, Τσορμπαντζής, Γιοβάνης, Μπαρμπούτας, Νούσιας, Ζαχαράκης, Στεργίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις