Καλύτερη η Αγ. Άννα… μια ανάσα από το “διπλό” ο Μαγνησιακός

Πολύ σημαντικός πόντος για τον Μαγνησιακό,  με το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) στην έδρα της Αγίας Άννας,  που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, που είχε χιτσκοκικό φινάλε…

Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά έκαναν την απόλυτη ανατροπή στο σκορ,  με τη βοήθεια των αλλαγών που έγιναν και λίγο έλειψε να πάρουν ένα τεράστιο διπλό δεδομένης της ανάγκης που έχουν για βαθμολογική συγκομιδή.

Όμως στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι, διαμορφώνοντας το ισόπαλο αποτέλεσμα, εκτιμώντας ότι πήραν το ελάχιστο από αυτό που δικαιούνταν. Την ίδια ώρα γεύση πικρίας απέμεινε στους φιλοξενούμενους που αν και δεν ήταν καλύτεροι, βρέθηκαν μία ανάσα από το πολύτιμο “διπλό”, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το 1-0 έγινε στο από τον Σπ. Ζάγκα στο 51’, μετά από ενέργεια του Ζαρίφη που του έσπασε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 82’ με περίτεχνη ενέργεια ο Λέτο Τσένα,  από τη γωνία της περιοχής κι αριστερά, με διαγώνια λόμπα έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας των γηπεδούχων κάνοντας το 1-1.

Στο 89’ η ανατροπή στο σκορ, όταν από σέντρα του Γκέρτσου με πλασέ ο Μυλωνάς έκανε το 1-2, για να έχουμε στις καθυστερήσεις (94’) εκτέλεση κόρνερ και λάθος εκτίμηση της άμυνας του Μαγνησιακού, με κεφαλιά του Ζαρίφη να διαμορφώνεται το τελικό 2-2.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι όταν ο Σπ. Ζάγκας με λόμπα επιχείρησε να “κρεμάσει” τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στην καλύτερη από τις ευκαιρίες που χάθηκαν, με εκφραστές στις άλλες περιπτώσεις τους Φιλατζικίωτη και Ζαρίφη.

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Βαν Ντε Γούιχε. Θ Ζιάγκας, Στεργιόπουλος, Πετσιμέρης, Σκοπός, Καραλόπουλος (46’ Χατζητρακόσιας), Σ. Τσιουρέλης, Σπ. Ζιάγκας, Κ. Τσιουρέλης (70’ Δερβένης), Ζαρίφης, Φιλατζικιώτης

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Οικονόμου (50’ Τσένα), Χριστοδούλου (70’ Γκέρτσος) Μαγιόγλου, Βασιλείου, Τσιάνος Κρανιάς, Ζενούνης, Δανιλόπουλος, Θεοδωρόπουλος (85’ Κατσίφας), Νταφόπουλος (65’ Μυλωνάς)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις