Δοκιμάζεται το αήττητο του Αλμυρού με Νίκη (pregame)

Το αήττητο του ΓΣ Αλμυρού δοκιμάζεται σήμερα στις 15.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» όπου η ομάδα του Στέλιου Αρσένου αντιμετωπίζει τη Νίκη. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να εξουδετερώσουν τα ατού των αντιπάλων τους και να εκμεταλλευτούν τα δικά τους προτερήματα ως ομάδα. Το θετικό γι’ αυτούς είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Στέλιος Αλεξανδρής και Πάβλι Βανγκέλι εξέτισαν τις ποινές τους και τέθηκαν στην διάθεση του τεχνικού Στέλιου Αρσένου.
Ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού θα παρατάξει τερματοφύλακα τον Σταυράκη, ενώ οι ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Καρράς δεξιά και Μπαρούτας αριστερά. Ο Στουρνάρας με τον Παπακώστα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Οι Βανγκέλι και Αλεξανδρής θα τοποθετηθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Τσιώλης, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού. Οι Χατζής και Τσελεπής διεκδικούν μία θέση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Γκίκα να είναι ο μεσοεπιθετικός. Τέλος, στη θέση του σέντερ φορ θα ξεκινήσει ο Τζοβάρας.
Την 18άδα θα συμπληρώσουν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βίτσος και πέντε εκ των Κόκκα, Ναουμίδη, Καλαμίδα, Δημηνά, Τιμπλαλέξη, Δήμου, Κοντοβά, Δημητρίου και Μπακάλη.

Κάλεσμα της διοίκησης
Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας προκειμένου να την ενισχύσουν στο σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη, στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος».
Αναλυτικά: «Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού ευχαριστεί τούς φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Στυλίδας και καλεί τους φιλάθλους της Επαρχίας Αλμυρού να δώσουν δυναμικό «παρών» και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας μας στο κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Νίκη Βόλου, ώστε να αποτελέσει αρωγός για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις