Με Κουτίνα η Νίκη υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Νίκη, η οποία υποδέχεται σήμερα στις 7 μ.μ. τον Φίλιππο Βέροιας. Το σερί των επιτυχιών της σταμάτησε την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο, όταν έχασε με 83-71 από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο.
Το σημερινό ματς με τον Φίλιππο δεν θα είναι εύκολο. Το συγκρότημα της Βέροιας βρίσκεται κάτω από τη βολιώτικη ομάδα στη βαθμολογία, αλλά θεωρείται αξιόμαχο.
Ο Λάμπρος Πρέκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Σάκη Κουτίνα. Ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εντατική θεραπεία και ο γιατρός του έδωσε την άδεια να αγωνιστεί, αφού δείχνει πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό στον αγκώνα, τον οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Γ.Σ. Φαρσάλων. Μάλιστα ο ίδιος επιθυμεί τόσο πολύ να δώσει το «παρών», ώστε είναι διατεθειμένος να κάνει ένεση αν χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του.
Αντίθετα απών θα είναι πάλι ο Γιάννης Καρπέτης, που κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Έτσι οι διαθέσιμοι καλαθοσφαιριστές για τον Λάμπρο Πρέκα είναι οι: Σάκης Κουτίνας, Γιώργος Τασιούδης, Παναγιώτης Τσώλης, Θωμάς Γεωργίου, Στέλιος Τσαβές, Στέφανος Διγενής, Βασίλης Γιωτόπουλος, Φώτης Τάσσος, Μιχάλης Φρουσκλιάς, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θωμάς Καραγεώργος, Φίλιππος Πανιόπουλος, Βασίλης Ρουσιώτης, Χρήστος Παπαστρατής, Γεράσιμος Δελετζές.

Οι σημερινοί αγώνες
17.00 Φαίακας-ΧΑΝΘ
17.00 Μακεδονικός-Γέφυρα
17.00 Μαχητές Δ.Π.-Α.Ο. Αγρινίου
17.00 Γ.Σ. Φαρσάλων-Ίκαροι Σερ.
17.00 Στρατώνι-Ελευθερούπολη
17.00 Έσπερος Λαμ.-Ανατόλια
17.00 Προποντίδα-Ερμής Λαγκ.
19.00 Νίκη-Φίλιππος Βέρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις