Ντόστανιτς: Απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο

Ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της Νίκης με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράτκο Ντόστανιτς:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σήμερα. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας και ήμουν απέναντι σ’ έναν προπονητή που συνεργαστήκαμε και είχαμε μόνο καλές στιγμές και γι’ αυτό ήταν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Έπρεπε όμως σήμερα ένας απ’ τους δύο να κερδίσει κι ένας να χάσει.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Όπως είπε και ο Κώστας (σ.σ. Κατσάρας) το παιχνίδι μπορεί να πήγε σε μεγάλο σκορ όμως μέχρι το 60’ είχαμε απέναντι μια ομάδα πολύ καλή, καλά διαβασμένη, που δεν κλείστηκε, που προσπάθησε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά το παιχνίδι άνοιξε και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές. Και είναι για εμένα θετικό το ξέρατε εσείς κι από πριν ότι η ομάδα της Τσαριτσάνης είναι το πρώτο παιχνίδι που χάνει εκτός έδρας και μάλιστα πάντα προηγούταν εκτός έδρας. Θέλω, λοιπόν, και γι’ αυτό να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι κι αυτό είναι πολύ βασικό για να μπορέσουμε να περάσουμε σε άλλο επίπεδο».

Για το “στραβοπάτημα” του Ολυμπιακού Βόλου: «Καταρχάς να σας πω ότι δεν μ’ ενδιαφέρει τι γίνεται στην αυλή μας και έξω. Εμένα μ’ ενδιαφέρει ο δρόμος ο δικός μας… να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα γίνει ταμείο. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο να κερδίζει η ομάδα μου. Σας είπα και προχθές ότι την Γ’ Εθνική δεν την γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν οι παίκτες μας είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο και τον σκοπό που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Το κάθε παιχνίδι σου δίνει 3 βαθμούς. Μπορεί να πάρεις το ντέρμπι και να χάσεις κάπου αλλού».

Για τις αλλαγές: «Είναι πολύ θετικό το ότι μπορώ να έχω και να κάνω τέσσερις αλλαγές. Στα τρία επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις. Θα πρέπει να δω τους ποδοσφαιριστές, είναι καλό ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Οι αλλαγές δεν έγιναν επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος με τους παίκτες, αλλά είχαμε το σκορ και έκανα τις αλλαγές για να δω τους παίκτες, γιατί θα πρέπει στα τρία επόμενα παιχνίδια να σκεφτώ κάποια πράγματα. Οι παίκτες μεταξύ τους έχουν υγιή ανταγωνισμό και θετική ενέργεια. Και για να σας πω για τη φιλοσοφία μου πάνω απ’ την ομάδα δεν βάζω κανέναν. Ατομικά δεν κοιτάζω κανέναν το άθλημα είναι ομαδικό. Κοιτάζω μόνο το καλό της ομάδας, αυτό μ’ ενδιαφέρει. Μέσα απ’ την ομαδικότητα θα κερδίσουν όλοι. Ατομικά δεν κοιτάζω κανέναν απολύτως».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις