Νίκη με “πεντάρα”… και πρωτιά για τη Δήμητρα

Πολύ σημαντική νίκη και με μεγάλο σκορ για τη Δήμητρα, που πέρασε από τη Σκιάθο με 5-1 και μένει πλέον μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα  της Α’ ΕΠΣΘ.
Εντυπωσιακή απόδοση για την ομάδα του Μ. Ανδρωνά στο α΄ μέρος, όπου σημείωσε τέσσερα από τα πέντε τέρματά της, με κύριο εκφραστή τον Θανάση Παπαδόπουλο που πέτυχε χατ-τρικ στο ίδιο διάστημα.

Προσωρινά σε 1-1 είχαν ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι, οι  οποίο δημιούργησαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Αλικά (70’), χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν και γι’ αυτό σχολίασαν, σχετικά, πως το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί…

Από πολύ νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ η Δήμητρα, όταν μόλις στο 3’  ο Κρανάς έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, γύρισε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Μπαράκου με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 9’ ο Χισάι ισοφάρισε σε 1-1 για τη Σκιάθο, όταν από θέση τε α τετ έκανε τη λόμπα, πλασάροντας πάνω από το σώμα του Μπράνου.
Στο 13’ εκ νέου προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κρανάς έκανε την ενέργεια από δεξιά, έσπασε τη μπάλα εκεί όπου ο αφύλακτος Παπαδόπουλος σε κενή εστία έγραψε το 1-2.
Το 1-3 και πάλι από τον ίδιο σκόρερ, όταν μετά από σέντρα του Βούλγαρη από αριστερά ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-3 στο 20’.
Το 1-4, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, διαμορφώθηκε από συνδυασμό του Βούλγαρη που έκανε την κάθετη πάσα  και πλασέ του Παπαδόπουλου που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ.
Το τελικό 1-5 έγινε στο 88’ όταν ο Ξηροκώστας ελίχθηκε από αριστερά, στην κατάλληλη στιγμή έσπασε τη μπάλα στον Κρανά που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλσμα.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Αλ. Τζελάι, Τσικούνας (70’ Χρ. Τζελάι), Νασιάκος, Τουρναβίτης, Σταμέλος (46’ Τάσσος), Μανωλιός, Γ. Γκιαουράκς (46’ Δ. Γκιαουράκης) Χισάι, Ντ. Πρίφτι Μπάμπα (46’ Αλικά).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Χονδρογιάννης (74’ Ζαντιώτης), Μπαράκου, Κυριάκος, Στεφανής, Τσάτσος (70’ Νικηφοράκης), Κρανάς, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (67’ Ξηροκώστας), Αραπίτσας (67’ Φούκης)

*Από τους φιλοξενούμενους, η νίκη αφιερώνεται στον εκλιπόντα Αλέκο Καραμπάση, που απεβίωσε την Παρασκευή, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου, Πολιτιστικού Συλλόγου, αλλά και Ταμίας σε παρελθούσα Διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις