ΑΟ Σελλάνων: Για το θετικό αποτέλεσμα στην Αγριά

Τον Α.Ο. Σελλάνων υποδέχεται ο Θησέας στην Αγριά με την ομάδα του Προαστίου να θέλει να θέλει να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και αυτήν της Αγριάς να διατηρηθεί μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για τον Α.Ο. Σελλάνων γράφει το karditsasportiva:

Τη δυνατότητα να κερδίσει ακόμη και δύο θέσεις στη γενική κατάταξη, πλησιάζοντας ταυτόχρονα την πρώτη τετράδα θα έχει στην Αγριά αύριο (16/12) ο ΑΟ Σελλάνων.

Η ομάδα του Προαστίου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Θησέα, με πρώτο και κύριο στόχο να τον διατηρήσει πιο κάτω στη βαθμολογία (μετρά έναν περισσότερο βαθμό) και να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ με νίκη θα ξεφύγει για τα καλά από όποιο φάσμα τον έφερε κοντά σε αυτές τις θέσεις.

Το δύσκολο πρόγραμμα για τους κυανόλευκους ανήκει στο παρελθόν και έτσι συμπλήρωσαν δυάδα αγώνων χωρίς ήττα και με μηδέν παθητικό τερμάτων.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που μάχεται για να κρατηθεί πιο πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη, ο ΑΟ Σελλάνων θέλει να αποκτήσει αβαντάζ έναντί του και να συνεχίζει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Θησέας προέρχεται από μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Πιερικό που τον έφερε στο +4 από την παραμονή και συνεχίζει με ψυχολογία σε νέο εντός έδρας ματς για να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στη γενική κατάταξη.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου θεωρεί κομβικό το αυριανό ματς, μιας και υπάρχει η δυνατότητα με συνδυασμό αποτελεσμάτων να βελτιωθεί η βαθμολογική της θέση, μία «στροφή» πριν το φινάλε του α’ γύρου και να τονωθεί η ψυχολογία για τη συνέχεια. Όλα αυτά είναι πολύ πιθανά, από τη στιγμή που υπάρχουν στο «κάδρο» και τα ματς Οικονόμος Τσαριτσάνης – Απόλλων Μακρυχωρίου και Αστέρας Ιτέας – Αλμυρός, με την 5η από την 9η θέση να απέχουν μόλις ένα τρίποντο!

Αυτά τα στοιχεία φανερώνουν και τη «ρευστότητα» του 4ου Ομίλου και πως δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς. Ο ΑΟ Σελλάνων θα αγωνιστεί με σοβαρότητα και πειθαρχία σε αυτή την έξοδο, όπου ο στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, προτού πέσει η αυλαία του 1ου μισού της σεζόν κόντρα στον Φωκικό, στο Προάστιο (6/1).

Το γεγονός ότι οι πρωταθλητές ΕΠΣ Θεσσαλίας μετρούν μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς, δημιουργεί κίνητρο στον ΑΟ Σελλάνων αλλά και τη διάθεση να δώσει τη δέουσα προσοχή σε αυτό το ματς.

Στα αγωνιστικά, το προπονητικό τιμ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς και στα πλάνα δεν υπολογίζεται μόνο οι τραυματίες Κούρκουλας και Υφαντής. Αντίθετα, μετά σχεδόν ένα μήνα, ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος επιστρέφει, όπως και ο Κοντός που έπαιξε ένα ημίχρονο στο ματς με την Αναγέννηση και επανήλθε σε φουλ ρυθμούς.

Ο αγώνας ορίστηκε στο γήπεδο της Αγριάς την Κυριακή (16/12) στις 15:00 και θα τον διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας της ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Ιωάννη Μηνούδη, Γεώργιο Κουτσικανίδη από την ίδια Ένωση.

Πηγή: karditsasportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις