Σπουδαία νίκη για Θησέα, 1-0 τον ΑΟ Σελλάνων

Την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σημείωσε ο Θησέας, επικρατώντας με 1-0 του ΑΟ Σελλάνων στο γήεπδο της Αγριάς. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 44’ ο Κοτζαθανάσης με χτύπημα πέναλτι.

Με τη νίκη του αυτή ο Θησέας ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Θησέας ήταν καλύτερος στα πρώτα 30’, ενώ η ομάδα του Κώστα Σταματίου ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι.
Στο 43’ ο Βαν Ντε Γουίχε εκτέλεσε με δύναμη το πλάγιο στέλνοντας τη μπάλα στην περιοχή των Σελλάνων, με τον Αρχοντή να τη βρίσκει με το χέρι και τον διαιτητή Μέγα να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Θησέα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτζαθανάσης, ο οποίος στο 44’ πέτυχε το 1-0 για τους «πράσινους».
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες με τους Βλάχο (65’) και Δημητριάδη (88’).

Στο 68’ ο Κοτζαθανάσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Κόκκινη: 68’ Κοτζαθανάσης.
Διαιτητής
: Μέγας (Πιερίας).
Βοηθοί
: Μηνούδης, Κουτσικανίδης (Πιερίας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ
: Κουτσιρίμπας (76’ λ.τρ. Κεφαλάς), Μπόρας, Βαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι, Καψιώτης, Δημητριάδης, Οικονόμου (94’ Ζάχος), Κοτζαθανάσης, Αγασιώτης (96’ Γαλανόπουλος), Πέτσης, Βλάχος (64’ Τσιουρής).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ
: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης (62’ Δημολιός), Αρχοντής (90’ Παπαδημητρίου), Μπούσδρας (76’ Κόκκινος), Χάδιαρης, Τσιρογιάννης, Μπιτέλης, Τζέκος, Κοντός (55’ Μπακρατσάς), Πατσαρούχας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις